Friday, March 13, 2009

Att klara av 4 år på college

Det jag har absolut svårast att förstå när det gäller college footballs-spelare är att de inte klarar av att hålla sig borta från lagens långa arm. Nu har Arkansas linebacker Ryan Powers åkt fast för snatteri.

RYANPOWERS2_1100 Har spelarna inga hjärnor alls. Nu vet ju inte jag om Ryan Powers var NFL-material, men antagligen var han inte långt ifrån det. Att riskera miljoners av bucks på att snatta känns riktigt riktigt dumt.

Jag antar att några av er kommer ihåg den gamla quarterbacken i Oklahoma Rhett Bomar, som fick lön från en bilfirma han inte jobbade hos…  Rhett hade med all säkerhet gått till NFL efter sina år hos OU, men det sumpade han för några $1000. Stört!

Nu verkar det som om Bomar gör ganska bra ifrån sig i Sam Houston State, och blev tydligen nominerad till “Bästa Sub-division Player of the Year” förra året. Frågan är om han kan ta sig ända vägen tillbaka till NFL!610x

3 comments:

  1. Vad det gäller Bomar var det väl säkert så att OU inte var helt oskyldiga som de försöker göra sig? Det var väl först vi ett ägra byte som historian radades upp..

    Förövrigt är det helt sjukt att inte spelare i NCAA får tjäna några pengar. The land of the free? Yeah, right!

    ReplyDelete
  2. Nej, OU var säkert inte oskyldiga. Men min poäng är att Bomar såklart hade full koll på att det han höll på med inte var enligt stadgarna.

    I övrigt håller jag med. Lite som CSN och att inte få tjäna pengar :)

    ReplyDelete
  3. Sen kanske det sjukaste av allt är när NFL-spelare inte kan hålla sig i skinnet och plockar med handeldvapen på klubbar eller drygar ut sin lön med hjälp av hundslagsmål. Inte så intelligent det heller. :)

    ReplyDelete