Sunday, March 29, 2009

I kväll gäller det.

Det är klart att man är intresserad. Blake Griffin spelar mot North Carolina ikväll klockan 22.30 på ESPN America. Jag kommer att sitta klistrad.

Det händer ju precis ingenting i Football-världen just nu. Jag har funderat på varför Draften är så olidligt långt bort ifrån själva säsongen. Ett hockey-VM i slutet av Maj känns bättre placerat än NFL-draften. Det måste vara ett mindre helvete att skriva om College Football i USA den här tiden av året. Det mesta handlar om DUI och misshandlar.

Då är det alltid trevligt att hitta lite nytt från Austin. När nu the Longhorns till nästa säsong väljer att byta underlag till konstgräs så har beslutet tagits att tjäna lite på bytet. I finansiellt svåra tider kan man nu köpa 1 square foot av gräset som har legat i Texas stadion de senaste åren. $400 000 kommer aktiviteten att inbringa…

Nu laddning inför Elite Eight!

2 comments:

  1. Vilken värdelös match det var mot UNC. Det är ju inte lätt när man är 0-10 (eller vad vi var) från 3-poängslinjen i första halvlek. Andra halvlek var ju bara defilering från UNC sida. Nu är det bara att hålla tummerna att Blake Griffin inte går i draften i sommar. Det är ju mindre troligt att han stannar med tanke på att han kommer att vara give som #1, man kan ju altid hoppas.

    ReplyDelete
  2. Jepp Jepp... Hade vi bara sat några treor så hade vi varit med. B Griffin gjorde ju en bra match igen med en double-double. Jag såg bara inledningen av andra, kände att det inte va OUs dag!

    ReplyDelete