Wednesday, March 4, 2009

Ser fram emot 2009 #3

Nu, så här dagarna efter att min bror kom med den stora överraskningen så överskuggas mina förväntningar inför säsongen av annat.

Men något som jag verkligen ser fram emot är USC, och fighten mellan vem som kommer att ta över efter den lysande Mark Sanchez.

USCq

De tre som väntar på Coach Carrolls klartecken är följande.

Mitch Mustain, en erfaren QB som har flyttat ifrån Arkansas Razorbacks. I förhandsspekulationerna är det många som tror att Mustain kommer att få chansen med hans rutin från att redan ha spelat bra i NCAA.

Aaron Corp, som är en andraårs-elev har redan suttit av en säsong som en såkallad Red Shirt – då man kan ingå i laget men inte spela och därmed inte förlora ett år av stipendie, är kanske den som är längst ifrån en start.

Den siste kandidaten är freshman Matt Barkley, som helt säkert kommer att bli den som tar över bollen hos USC en dag. Frågan är om Pete Carroll kommer att våga starta med honom. Högst osannolikt.

Spännande är det i alla fall, och om USC skulle lösa QB-frågan och gå obesegrade 2009, då kommer Pete Carroll att växa än mer i mina ögon.

No comments:

Post a Comment