Saturday, February 21, 2009

Big Ten är ett skämt

En anledning till att jag inte hade med Ohio State i min top 5 såhär ett halvår innan säsongsstarten är att Big Ten är ett riktigt jävla skämt!

Nu när alla ‘Out-of-conference’ matcher är fastslagna så visar det sig att Big Ten-lagen bara spelar 14 av 44 matcher mot de stora konferenserna…

Ta ett lag som Penn State, ett lag som var väldigt nära att spela om titeln förra året. Deras Non-Conferens matcher är Temple, Syracuse, Akron och Eastern-fucking-Michigan. Hur fasen kan den som planerar matcher till Penn State få fortsätta.

cupcakeResten av lagen ser i stort sätt likadan ut. Michigan som jag skrev om i förra inlägget har, lyssna nu. Eastern Michigan, Western Michigan och, hrm, Delaware State… Finns det ens en stat som heter Delaware? :)

Ett lag som Ohio State ska inte få möjlighet att spela för National Championship med en sådan usel konferens

1 comment:

  1. HAR DU HELT GLÖMT BORT "THE MIGHTY GOPHERS"?

    På nya TCF Bank Stadium kommer de vara helt ostoppbara! Med Dekker(som förra året var med i Heisman racet ett tag) tillbaka..... Jag säger bara Maroon and Gold!.

    Fatta förresten att sista matchen hemma mot South Dakota går den 14 Nov. Nu spelar de inte längre inomhus i Metrodome utan nu har de fått för sig att spela utomhus. Vintrarna i Mn är inte nådiga, under 40 minus långa stunder är inte en ovanlighet. Det är inte för inte man kan gå till alla ställen både på campus och downtown inomhus.

    Go Gophers!

    ReplyDelete