Monday, February 16, 2009

Ny vecka - mer basket

Efter en hård kväll på Cliff Barnes är man någorlunda sig själv igen. 

Inget nytt från favoritlandet. Det märks att det är off season och att det mesta handlar om rekrytering eller NFL-draften. Jag tänkte återkomma med tankar kring de när det närmar sig. Jag undrar istället om ni hänger med på college hoops?  

Egentligen är basket en lika fantastisk sport som football. Det geniala med college basket är att det alltid blir jämnt på slutet av matcherna, hur ojämnt det än må vara finns spänningen alltid kvar. Spänning och fantastiska individer. 

Jag fick förmånen att se den mest vinstrika manliga coachen genom tiderna i en match mellan OU och Texas Tech i Norman. Han är även den mest kontroversielle och härlige personen i hela den amerikanska sportvärlden. Mr Indiana, Bob Knight!

 

2 comments:

  1. Klart man följer med inte lika slaviskt som med footballen men ivf.

    Vet dock inte om det är så spännande på slutet mest långt. De sista 5 minuterna tar lika lång tid som resten av matchen, pga av alla 38 timeouts och 98 fouls som görs.

    ReplyDelete
  2. Veckans tv-tips:
    Söndag 10.30 OU-Texas på ESPN America (fd NASN) mycket bra sätt att starta söndagen på. Plus att det är en eftersändning så man slipper det problemet som tysken tar upp med att sista 10 tar en evighet.

    ReplyDelete